Contact

Verwennerij voor lichaam en geest!

Dans en bewuste lichaamsbeweging

Naast Zumba kunt u bij Souls in Motion ook Nia en Moving to Heal volgen in regio Mechelen.

Nia

Nia is een vorm van dansen die Oosterse en Westerse wijsheid combineert. Het is niet enkel geïnspireerd op verschillende dansstijlen (Jazz Dance, Modern Dance en Duncan Dance), maar ook op krijgskunsten (waaronder Tai Chi, Tae Kwon Do en Aikido) en helende technieken (zoals Yoga, Alexander Techniek en Feldenkrais).

Via een eenvoudige choreografie en inspirerende muziek biedt Nia een leuke manier om je lichaam en geest gezond te houden. Het is vooral de bedoeling om te genieten van het bewegen en je eigen lichaam te respecteren.

Niets moet, alles mag! Speeltijd voor volwassenen..

Dinsdag 20u-21u: Basisschool Dijkstein (Maanhoeveweg 33, 2860 Sint-Katelijne-Waver)

Moving to Heal

Moving to Heal is een specialisatie binnen Nia voor mensen die tijdens de les meer tijd en ruimte willen om bewuster met hun lichaam te leren omgaan. Ook als je met bepaalde beperkingen zit, is dit een fijne en verantwoorde manier om te dansen en te bewegen. Een operatie, fybromyalgie, Parkinson, kanker, CVS, depressie, burn-out, … hoeven hierbij niet in de weg te staan.

De lessen zijn rustiger en de bewegingen worden vaker herhaald. Zo kan je experimenteren en zoeken hoe je je lichaam een beter gevoel kan geven. Ervaar de vrijheid om de bewegingen volledig aan te passen naar je eigen behoeften. Je kan bijvoorbeeld ook op een stoel meedansen.

Dinsdag 18u-19u : Gezondheidscentrum Mechelen (Hombeeksesteenweg 214, 2800 Mechelen)
Donderdag 11u-12u: Gezondheidscentrum Mechelen (Hombeeksesteenweg 214, 2800 Mechelen)

 

Neem vrijblijvend contact op voor meer info over de verschillende danslessen in Mechelen!

 

 


aller
Contacteer ons!
015 70 01 22