Contact

Samen geraken we eruit!

Psychotherapie Souls in motion

Constructief omgaan met wat je in het leven allemaal tegenkomt, vraagt draagkracht en flexibiliteit. Een plots overlijden, een echtscheiding, een depressie, hoge werkdruk, problemen met de kinderen,… Soms vind je bij jezelf en je omgeving voldoende kracht en inspiratie, soms niet. Psychotherapie kan hierbij steun, inzicht en hulp bieden. Wist je dat we trouwens niet gemaakt zijn om alles alleen te trotseren?

 

Stap voor stap

In de eerste gesprekken proberen we samen duidelijk te krijgen waar je hulp bij zoekt, waar je naartoe wilt en op welke manier gesprekken je kunnen helpen om je doelen te bereiken. In die eerste gesprekken kan je zelf ook voelen of je je goed voelt bij gesprekstherapie of niet.

In de gesprekken daarna krijg je de ruimte om te herstellen van wat je hebt meegemaakt en creëren we samen de vrijheid om je eigen, nieuwe keuzes te maken. Ik geef doorgaans geen concrete adviezen of pasklare oplossingen. Ik help je wel om zélf tot oplossingen te komen en je eigen authentieke keuzes te maken. Op die manier kom je stap voor stap dichter bij jezelf en je doel.

Erkend psycholoog en psychotherapeut

Ik ben lid van de BFP (Belgische Vereniging voor Psychologen), VVKP (Vereniging voor Klinische Psychologie), de BVRGS (Belgische Vereniging voor Relatietherapie, Gezinstherapie en Systeemcounseling) en de Psychologencommissie (erkenningsnummer 822107973).

 

Contacteer psychotherapeut Kristin Ruys te Mechelen vrijblijvend voor info of een afspraak!

Contacteer ons!
015 70 01 22